ΑΝΔΡΑΒΙΔΑ Π.Ε.Ο. ΠΑΤΡΩΝ - ΠΥΡΓΟΥ | Τήλ: 26230.54183/55.901 Φάξ: 26230.55292
Καλάθι Αγορών - €0

Αγαπητοί Συνεργάτες,
η εταιρία μας είναι σήμερα από τις παλαιότερες στην κατασκευή γεωργικών μηχανημάτων.

Η πολύχρονη πείρα μας στα προβλήματα του αγροτικού κόσμου, οι 1 .ΟΟΟμ2 σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, η επένδυση σε σύγχρονο εξοπλισμό νέας τεχνολογίας, η συνεχής ερευνά, η ποιότητα κατασκευής ,το σωστό σέρβις από το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό, και η άριστη συνεργασία μας με όλους τους πελάτες μας καθιέρωσε στην Ελληνική αγορά.

Η εταιρία μας απαρτίζεται από δύο διαφορετικούς κλάδους.

Πρώτος και κύριος κλάδος είναι ο κατασκευαστικός, ο οποίος χωρίζεται σε τρία σταδία.

1-Ερευνά για τις ανάγκες του αγρότη. Μελέτη και σχεδιασμό από έμπειρο μηχανολόγο του κάθε μηχανήματος.

2-Κατασκευή πρωτότυπου μηχανήματος, ακολουθεί δόκιμη αυτού, και γίνονται τυχόν βελτιώσεις αν χρειαστούν, μετά την τελική δόκιμη εισέρχεται το μηχάνημα στη γραμμή παραγωγής.

3-Τελευταίο στάδιο είναι ο ποιοτικός έλεγχος των παραγόμενων μηχανημάτων από ειδικευμένο άτομο.

Δεύτερος κλάδος είναι ο εμπορικός, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την προώθηση των παραγόμενων προϊόντων, την άριστη συνεργασία και ισορροπία ενός αρτίου και ανεπτυγμένου δικτύου συνεργατών σε όλη τη χώρα.

Πιο συγκεκριμένα η εταιρία εστιάζει με αυξημένο ενδιαφέρον:

Στον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο των παραγόμενων προϊόντων της. Στην καθαρότητα των σχέσεων με τους συνεργάτες της. Στην δημιουργία ισχυρών δεσμών μαζί τους.

Η εταιρία μέριμνα ώστε να αναπτύσσει καθαρές και ειλικρινείς σχέσεις με όλους τους συνεργάτες της, τους οποίους αντιμετωπίζει ως ένα ζωτικό κομμάτι της εταιρίας και όχι ως απρόσωπους πελάτες.

Παράλληλα επιδιώκει εποικοδομητική και αποτελεσματική συνεργασία με τους προμηθευτές της στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η προτεραιότητα της στην περιοχή αυτή είναι η συνεχής αναζήτηση αξιόπιστων πρώτων υλών για την κατασκευή αξιόπιστων προϊόντων.

Στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης και αναδιάρθρωσης κρατάτε στα χέρια σας το νέο κατάλογο 2013, ο οποίος είναι εύχρηστος και πρακτικός με τα νέα μας προϊόντα, που θα διευρύνει και θα διευκολύνει επαρκώς την μεταξύ μας συνεργασία.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την μακρόχρονη συνεργασία μας και την εμπιστοσύνη που μας προσφέρατε όλα αυτά τα χρόνια η οποία μας δίνει δύναμη για συνεχή ανάπτυξη και προοπτική.

Με εκτίμηση
Για την ΑΦΟΙ ΧΡ. ΚΑΡΚΑΒΕΛΙΑ Ο.Ε.

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΚΑΡΚΑΒΕΛΙΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΚΑΒΕΛΙΑΣ